Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Voita 5 kesälippua Tropiclandian kylpylään ja ulkovesipuistoon! Vinn 5 sommarbiljetter till Tropiclandias badhus och utomhusvattenpark! KILPAILU PÄÄTTYNYT! TÄVLINGEN AVSLUTAD!

Tropiclandian mahtava ulkovesipuisto avautuu taas lauantaina 16.6! Tämän kunniaksi arvomme kaksi viiden lipun pakettia joilla pääsee viettämään kesää kylpylään sekä vesipuistoon! Osallistu täyttämällä allaoleva lomake. Tropparilla on nyt myös halpoja ennakkolippuja myynnissä joten jos ei arpaonni osu omalle kohdalle niin ota varaslähtö kesään osoitteessa www.tropiclandia.fi Tropiclandias utmärkta utomhusvattenpahttp://www.tropiclandia.firk öppnas igen på lördagen den 16.6! Vi […]

Tropiclandian mahtava ulkovesipuisto avautuu taas lauantaina 16.6! Tämän kunniaksi arvomme kaksi viiden lipun pakettia joilla pääsee viettämään kesää kylpylään sekä vesipuistoon! Osallistu täyttämällä allaoleva lomake.

Tropparilla on nyt myös halpoja ennakkolippuja myynnissä joten jos ei arpaonni osu omalle kohdalle niin ota varaslähtö kesään osoitteessa www.tropiclandia.fi

Tropiclandias utmärkta utomhusvattenpahttp://www.tropiclandia.firk öppnas igen på lördagen den 16.6! Vi lottar ut två paket med fem biljetter som kan användas på sommaren för att besöka badhuset och vattenparken! Delta med att fylla i blanketten nedan.

Tropiclandia bjuder också på billiga förköpsbiljetter till vattenparken så om du inte vinner tävlingen så kan du ändå ta en bra tjuvstart till sommaren via http://www.tropiclandia.fi

 

Suoritamme arvonnan ma 28.5 ja ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti.

Vi lottar ut vinnarna på må den 28.5 och meddelar vinnarna personligen.