Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Kilpailu päättynyt! Tävlingen avslutad!

Arvomme 2×2 lippupakettia upeaan Power Truck Showiin Powerparkissa, Alahärmässä 10-11 elokuuta. Täytä allaoleva lomake niin olet mukana arvonnassa! Vi lottar ut 2×2 biljettpaket till mäktiga Power Truck Show i Powerpark, Alahärmä den 10-11 augusti. Fyll i blanketten nedan så är du med i tävlingen! Oletko käynyt ennen Power Truck Showssa? Har du besökt Power Truck […]

Arvomme 2×2 lippupakettia upeaan Power Truck Showiin Powerparkissa, Alahärmässä 10-11 elokuuta. Täytä allaoleva lomake niin olet mukana arvonnassa!

Vi lottar ut 2×2 biljettpaket till mäktiga Power Truck Show i Powerpark, Alahärmä den 10-11 augusti. Fyll i blanketten nedan så är du med i tävlingen!

Oletko käynyt ennen Power Truck Showssa? Har du besökt Power Truck Show förut? 

 

Arvomme voittajan perjantaina 20.7 ja ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti!

Vi lottar ut vinnarna på fre 20.7 och meddelar vinnarna personligen!

 

Power Truck Show – vuoden tärkein kuljetusmessu- ja autonäyttelytapahtuma

Powerpark huvipuiston alue täyttyy tänä vuonna jo neljättätoista kertaa kuljetusalan kansasta, kun Power Truck Show järjestetään 10.-11.elokuuta Kauhavan Alahärmässä. Vuoden 2018 kuljetusmessuilla mukana on yli 200 kuljetusmessuosastoa ja lähes 400 näyttelyautoa. Tapahtumaan odotetaan yli 30 000 kävijää.

-Tapahtuman järjestelytyöt on aloitettu hyvissä ajoin viime vuoden lopussa ja oikeastaan kaikki messuosastot on myyty muutamia paikkoja lukuun ottamatta, kertoo Mikko Nukala kuljetusmessujen saavuttamasta suuresta suosiosta. Power Truck Show luo erinomaiset puitteet yritysten näkyvyydelle ja tuotteiden esittelylle. Messujen osallistujaluettelosta löytyy koko kuljetusalan toimijoiden kirjo.

Autonäyttelyn suosio kasvaa vuodesta toiseen ja mukana ovat Suomen ja koko Pohjois-Euroopan komeimmat kuorma-autot. Uusia autoja on rakenteilla ja uusia innokkaita autonrakentajia on liittymässä mukaan näyttelyyn. Kaukaisimmat näyttelyautot tulevat tänä vuonna Kreikasta.

Myös ohjelmarunko alkaa olla valmiina ja luvassa on uutta ohjelmaa sekä lapsille että aikuisille. Kansainväliset artistit tuovat tapahtumaan tänä vuonna uutta säpinää. Lasten iloksi Muumi, Pikku Myy ja Nipsu seikkailevat alueella ja lisäksi paikalla on lasten liikennepuisto. BullPro vetoareenalla kisataan Truck Pullingin vakioautojen SM-kisat ja viritetyille autoille on suunnitteilla oma luokka. Luvassa on myös paljon muuta motorshow’ta. Ohjelma päivittyy kesän mittaan.

 

Lisätietoja

Hannele Loukasmäki, tiedottaja, 040 736 0073, hannele.loukasmaki@ptsmessut.fi
PTS Messut Oy / Power Truck Show
Lisätietoja tapahtumasta: www.powertruckshow.fi

Genom åren har Power Truck Show blivit en internationell bilutställning med de mest maffiga lastbilarna i Nordeuropa både inhemska och utländska.

Power Truck Show har blivit för de flesta sommarens höjdpunkt dit man kommer för att titta på snyggt lackerade och custom byggda lastbilar och andra fordon, för att träffa vänner och för att njuta av en avslappnad tillvaro och ett bra program.