Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Voita ilmainen osallistuminen Vaasan Marssiin! Vinn gratis deltagande till Vaasan Marssi! KILPAILU PÄÄTTYNYT! TÄVLINGEN ÖVER!

Vapaaehtoisvoimin jo yli kahdettakymmenettä kertaa järjestetty kansainvälinen Vaasan Marssi järjestetään jälleen 10-12 elokuuta 2018. Arvomme 5x ilmaista osallistumista joista yhdelle voittajalle myös perjantain saaristoristeily sekä t-paita! Osallistu täyttämällä allaoleva lomake! Vaasan Marssi organiseras igen för över tjugonde gången mellan den 10-12 augusti 2018. Vi lottar ut 5x gratis deltagande till därav en av vinnarna får […]

Vapaaehtoisvoimin jo yli kahdettakymmenettä kertaa järjestetty kansainvälinen Vaasan Marssi järjestetään jälleen 10-12 elokuuta 2018. Arvomme 5x ilmaista osallistumista joista yhdelle voittajalle myös perjantain saaristoristeily sekä t-paita! Osallistu täyttämällä allaoleva lomake!

Vaasan Marssi organiseras igen för över tjugonde gången mellan den 10-12 augusti 2018. Vi lottar ut 5x gratis deltagande till därav en av vinnarna får också fredagens skärgårdskryssning och t-skjorta på köpet! Delta nu med att fylla i enkäten nedan!

Oletko osallistunut Vaasan Marssiin ennen, ja jos niin kuinka monta kertaa? Har du deltagit Vaasan Marssi tidigare, och om så hur många gånger?

 

Voittajat arvomme perjantaina 6.7 ja ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti!

Vinnarna lottas ut på fredagen 6.7 och vi meddelar vinnarna personligen!

 

http://www.vaasanmarssi.fi/

 

Vaasan Kävelyklubi ry järjestää kolmipäiväisen Vaasan Marssi -kävelytapahtuman vuosittain elokuussa. Tapahtuma on ainoana Suomen edustajana kansainvälisessä kävelyrenkaassa. Matkan pituuden voi valita, ajanottoa ei ole. Tapahtuma ei ole kilpailu, matkan pituutta ja päivien lukumäärää lisäämällä vaativuus kasvaa.Kävellessä näet upeita maisemia ja tutustut uusiin ihmisiin. Nos iungat ambulare! Kävely meitä yhdistäköön!

Kysy lisää:
Vaasan Kävelyklubi ry
helena.kyrolainen(at)netikka.fi
margareta.blomfeldt(at)agrolink.fi

Vaasan Kävelyklubi ry arrangerar vandringsevenemanget Vaasan Marssi årligen i augusti. Marschen är det enda finländska evenemanget i IML-sammanhang. Vi erbjuder valfria sträckor och poängterar att evenemaget är ingen tävling med tidtagning. Svårighetsgraden kan ökas med val av en längre sträcka eller med att vandra under flera dagar. Njut av vandringen samt av att beundra landskapet samtidigt som du gör bekantskap med nya människor. Nos iungat ambulare! Vandringen förenar oss!

Fråga mera:
Vaasan Kävelyklubi ry
helena.kyrolainen(at)netikka.fi
margareta.blomfeldt(at)agrolink.fi