Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Radio Vaasan Ystävänpäivälähetys / Radio Vasas Vändagssändning

Radio Vaasassa vietettiin 14.2 Ystävänpäivää koko päivän ajan / Den 14.2 firade vi Vändagen eller Alla hjärtans dag hela dagen på Radio Vaasa.

Ystävänpäivälähetyksen avasi Linda Alanen jo aamulla klo 7. Herman Hagnäs jatkoi Iltapäivässä klo 12-17. Mukavasti lähettelitte terveisiä ja soittoja tuli jopa Loviisalta asti. Ystävänpäiväkisaan osallistui Facebookin kautta noin 500 henkilöä ja lähetykseen todella ahkerasti.

Vändagen öppnades direkt efter kl. 7 med Linda Alanen. Herman Hagnäs tog över vid rodret kl. 12-17. Massvis med hälsningar och telefonsamtal enda från Lovisa. I Vändagsstävlingen deltog c. 500 personer via Facebook och till radion ringde ni väldigt aktivt.

10:30 Mitä ystävyys merkitsee sinulle? kysyi Linda Alanen eri ikäisiltä ihmisiltä. Vad betyder vänskap för dig? frågade Linda Alanen folk i olika åldrar.

12:30 Mitä ystävyys merkitsee sinulle? kysyi Herman Hagnäs Palosaaren Majakalla. Vad betyder vänskap för dig? frågade Herman Hagnäs folk på Majakka i Brändö.

13:30 Mitä ystävyys merkitsee sinulle? kysyi Herman Hagnäs 97-vuotiaalta sukulaiselta. Vad betyder vänskap för dig? frågade Herman Hagnäs sin 97-åriga släkting Göta Hagström vid Emeliehemmet i Karleby.