Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Voita liput Wasa Open Airiin 4.8.2018 ! Vinn biljetter till Wasa Open Air 4.8.2018!! KILPAILU PÄÄTTYNYT! TÄVLINGEN AVSLUTAD!

Arvomme kolme kenttälippua Wasa open Airiin lauantaina 4.8 jossa pääesiintyjänä Pet Shop Boys! Osallistu täyttämällä alla oleva lomake. Arvotaan kolme voittajaa jotka voittavat yhden lipun/ voittaja. Vi lottar ut tre biljetter till Wasa Open Air den 4.8 med Pet Shop Boys som huvudartist, delta genom att fylla i blanketten nedan. Tre personer vinner en biljett […]

Arvomme kolme kenttälippua Wasa open Airiin lauantaina 4.8 jossa pääesiintyjänä Pet Shop Boys! Osallistu täyttämällä alla oleva lomake. Arvotaan kolme voittajaa jotka voittavat yhden lipun/ voittaja.

Vi lottar ut tre biljetter till Wasa Open Air den 4.8 med Pet Shop Boys som huvudartist, delta genom att fylla i blanketten nedan. Tre personer vinner en biljett var.

Mikä on suosikki Pet Shop Boys kappaleesi? Vilken är din favoritlåt av Pet Shop Boys?

 

Voittajat arvotaa torstaina 2.8.2018 voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Vinnarna dras torsdagen 2.8.2018 vinnarna meddelas personligen.

Elektronisen popin brittijätti Pet Shop Boys esiintyy lauantaina 4. elokuuta Wasa Open Air -konsertissa, joka koetaan Vaasan Elisa Stadionilla. Samalla Wasa Open Air palaa tapahtumakartalle vuoden tauon jälkeen. Lisää artisteja julkaistaan myöhemmin.

Laulaja Neil Tennantin ja kosketinsoittaja Chris Lowen popduo Pet Shop Boys on yli 100 miljoonaa albumia myynyt konkariyhtye. Yhtye on aiemminkin tähdittänyt suomalaisia festivaaleja. Edellisen kerran kaksikko nähtiin Suomessa vuonna 2017 ennakkoon loppuunmyydyssä The Tall Ships Races Music Festival -tapahtumassa Turun Linnanpuistossa. Duon tunnetuimpiin hitteihin kuuluvat muun muassa kappaleet ”West End Girls”, ”It’s a Sin” ja ”Always On My Mind”. Viimeisin albumi ”Super” on vuodelta 2016.

Yhteensä Pet Shop Boys on esiintynyt Suomessa seitsemän kertaa, viime kesän lisäksi vuonna 1991 ja 2009 Helsingin jäähallissa, 1997 ja 2013 Ruisrockissa, 2014 Pori Jazzeilla sekä 2015 Flow Festivalilla.