Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Voita liput Neumann Unit konserttiin Vaasan auto- ja moottorimuseolle taiteiden yönä!! KILPAILU PÄÄTTYNYT!

Legendaarinen Pertti ”Nipa” Neumann nousee lavalle Neumann Unitin kanssa Vaasan auto- ja moottorimuseolla taiteiden yönä torstaina 9 elokuuta. Arvomme kaksi lippua konserttiin! Osallistu täyttämällä allaoleva lomake. Kenen kanssa haluaisit lähteä katsomaan Neumannia?    Voittaja arvotaan keskiviikkona 8 elokuuta ja ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti! 

Legendaarinen Pertti ”Nipa” Neumann nousee lavalle Neumann Unitin kanssa Vaasan auto- ja moottorimuseolla taiteiden yönä torstaina 9 elokuuta. Arvomme kaksi lippua konserttiin! Osallistu täyttämällä allaoleva lomake.

Kenen kanssa haluaisit lähteä katsomaan Neumannia? 

 

Voittaja arvotaan keskiviikkona 8 elokuuta ja ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti!