Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Ystävänpäivälähetys 14.2 / Vändagssändning 14.2

Linda Alanen aamulähetyksessä / i morgonsändningen 7-11 & Herman Hagnäs iltapäivälähetyksessä / i eftermiddagssändningen 12-17. Toiveet ja Terveiset klo 9-11 & 12-14. Hälsningar och Önskemusik 9-11 & 12-14.

Maanantaina 14.2 Radio Vaasassa vietetään Ystävänpäivää. Toiveita ja Terveisiä voit lähettää osoitteeseen toimitus@radiovaasa.fi tai shoutboxin kautta. Päivän aikana arvotaan myös 5 kertaa ystävänpäivälounas kahdelle tai lahjakortin kahvilaan, osallistu lähetykseen ja voit voittaa. Kun kuulet ”Friends” sarjan tunnuskappaleen niin soita välittömästi studionumeroon 06 3203 995. Facebookin kautta arvotaan loput viisi palkintoa.

På måndag 14.2 firar vi Vändag på Radio Vaasa. Hälsningar och Önskemusik kan du skicka till adressen toimitus@radiovaasa.fi eller via shoutboxen. Under dagen lottar vi ut 5 vändagsluncher för två eller ett presentkort till ett café, delta i sändningen och vinn. När du hör signaturmelodin till ”Friends” ring till studionumret 06 3203 995 och du är med i utlottningen. Via Facebook lottar vi ut de resterande fem vinsterna.

Sponsorit/Sponsorerna:

Dallas Pizza Palazzo / Gerby, Vaasa-Vasa

Minettes Kök-Keittiö / Maalahti-Malax

Mikkis Grill / Sepänkylä-Smedsby

Elsas Kök-Keittö / Vöyri-Vörå

Othello Kahvila-Café / Vaasa-Vasa

Pharmacy House Bakery / Vaasa-Vasa

Tesses Café / Vassorinlahti-Vassorfjärden

Vasklot Matservering-Vaskiluodon Ruokala / Vaasa-Vasa

Bernys / Raippaluoto-Replot

Wanha Wasa Catering / Vaasa-Vasa

Toiveet ja Terveiset 9-11 & 12-14 / Hälsningar och Önskemusik 9-11 & 12-14

 

Shoutbox