Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Voita 500€ arvoinen lahjakortti! Vinn ett presentkort värd 500€! KILPAILUAIKA PÄÄTTYNYT! TÄVLINGSTIDEN ÖVER!

Arvomme 500€ arvoisen Ihohud/Coolsculpting rasvanpoisto käsittelyn. Coolscuplting on täysin turvallinen ei kirurginen kohdennettu rasvanpoistomenetelmä. Toimenpiteen jälkeen voit jatkaa päivääsi normaalisti! Täytä lomake ja olet mukana arvonnassa! Lisätietoa menetelmästä löydät lomakkeen alta sekä tästä videosta: https://youtu.be/7XiAW-HxjIU Vi lottar ut en Ihohud/Coolscuplting fettreduceringsbehandling värde 500€! Coolsculpting är ett riskfritt och icke-kirurgiskt sätt att ta bort fett riktat till ett […]

Arvomme 500€ arvoisen Ihohud/Coolsculpting rasvanpoisto käsittelyn. Coolscuplting on täysin turvallinen ei kirurginen kohdennettu rasvanpoistomenetelmä. Toimenpiteen jälkeen voit jatkaa päivääsi normaalisti! Täytä lomake ja olet mukana arvonnassa! Lisätietoa menetelmästä löydät lomakkeen alta sekä tästä videostahttps://youtu.be/7XiAW-HxjIU

Vi lottar ut en Ihohud/Coolscuplting fettreduceringsbehandling värde 500€! Coolsculpting är ett riskfritt och icke-kirurgiskt sätt att ta bort fett riktat till ett visst område. Efter behandlingen kan du fortsätta din dag normalt! Fyll i blanketten så är du med i tävlingen! Mer info om behandlingen under blanketten och från vår videohttps://youtu.be/qzFrdYYg27A

 

Arvomme voittajan maanantaina 14.5 ja ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti!
Vi lottar ut vinnaren på måndagen den 14.5 och meddelar denne personligen!

 

ONKO COOLSCULPTING HYVÄ VAIHTOEHTO MINUNLLE?

CoolSculpting rasvanjäädytysmenetelmä on suunniteltu erityisesti niille, joilla on ei-toivottuja rasvakertymiä kehossaan. Toisin kuin laihdutusleikkaus CoolSculpting-hoito ei ole ratkaisu liikalihavuuteen. CoolSculpting on erinomainen vaihtoehto kun haluat päästä eroon häiritsevistä rasvakertymistä joillain alueilla kehossasi. Monet haluavat ei-kirurgisen vaihtoehdon rasvaimulle.

 

KUINKA PALJON AIKAA KÄSITTELYYN PITÄÄ VARATA ? KUINKA MONTA KÄSITTELYÄ TERVITAAN?

CoolSculpting-hoidon pituus vaihtelee alueittain 35-45 minuuttia. Tarvittavien hoitojen määrä on yksilöllinen ja määräytyy lopullisten tavoitteiden mukaan.

 

 

MITÄ ALUEITA VOIDAAN KÄSITELLÄ?

CoolSculpting hoito on hyväksytty näkyvien rasvakertymien poistoon leuan alta, reisistä, vatsasta ja lantioilta, selästä, pakaroista ja olkavarsista.

 

EN ERITYISEMMIN PIDÄ KAKSOISLEUASTANI, SAAKO SEN POIS?

Kyllä, ihan varmasti. CoolSculpting-tekniikalla voimme käsitellä nk. kaksoisleukaa eli näkyvää rasvaa leuan alla.

Kaksoisleuan käsittelyyn tarvitaan yleensä 1-2 käyntiä.

 

MIHIN RASVAA HÄVIÄÄ? ONKO TULOKSET PYSYVIÄ?

Kun käsitellyt rasvasolut ovat kiteytyneet (jäätyneet), ne kuolevat, hajoavat ja poistuvat kehosta aineenvaihdunnan myötä.

Käsitellyt rasvasolut ovat lopullisesti poissa.

 

MILTÄ HOITO TUNTUU?

Ensimmäisten minuuttien aikana hoito tuntuu kylmältä. Kylmän tunne menee kuitenkin nopeasti ohi, noin 5 – 10 minuutin kuluessa hoidon aloittamisesta. Monet lukevat, katsovat videota tai nukahtavat hoidon aikana. Hoidon jälkeen saatat tuntea hieman pistelyä, kun aluetta hierotaan parin minuutin ajan. Normaaliin rutiiniin voit palata saman tien.

 

ONKO COOLSCULPTING JÄÄDYTYSKÄSITTELY TURVALLINEN?

Kyllä on, CoolSculpting on ainoa laite, jossa on sisäänrakennettu turvajärjestelmä. CoolSculpting jäädytyskäsittely on Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston (FDA) hyväksymä, ei-kirurginen hoito, jossa jäädytystä käytetään poistamaan itsepintaisia rasvakertymiä, jotka eivät häviä ruoka-valion ja liikunnan avulla. CoolSculpting -menetelmällä on maailmanlaajuisesti suoritettu yli 3,5 miljoonaa käsittelyä.

 

SOPIIKO KÄSITTELY KAIKILLE?

Hoito sopii useimmille, mutta et voi ottaa käsittelyä jos sinulla on esim. kylmäallergia.

 

ENTÄ HAITTAVAIKUTUKSET, Onko mitään haittavaikutuksia?

Hoidon aikana saatat tuntea, kuumotusta ja ärsytystä hoidon alueella. Nämä kuitenkin häviävät melko nopeasti. Tavallisia haittavaikutuksia hoidon jälkeen ovat tilapäinen punoitus, turvotus, vaalea iho, kutina, ärsyttävä tunne, pistely, arkuus ja kosketusherkkä iho. Turvotus kurkun takana kaksoisleuan hoidon jälkeen. Nämä haittavaikutukset ovat tilapäisiä ja yleensä katoavat muutamassa päivässä, tai viimeistään muutaman viikon kuluttua. Haittavaikutuksia esiintyy harvoin, mutta niitä voi ilmetä.

 

VOINKO JATKAA TAVANOMAISIA ​​TOIMINTOJANI HOIDON JÄLKEEN?

Kyllä voit. CoolSculpting-hoito tehdään ilman leikkausta, joten voit yleensä palata tavallisiin toimintoihisi saman tien.

 

MITÄ HOIDON JÄLKEEN?

Varaamme sinulle seurantakäynnin arvioidaksemme tuloksia ja keskustelemme siitä, tarvitaanko lisäkäsittelyjä. Yritä säilyttää terveellinen elämäntapa se tekee sinut onnellisemmaksi, haluamme, että olet tyytyväinen tuloksiin!

 

KOSKA VOIN ODOTTAA NÄKYVIÄ TULOKSIA?

Voit alkaa nähdä muutoksia noin kolmen viikon kuluttua ja kokea dramaattisimmat tulokset kahden kuukauden kuluttua. Kehosi jatkaa rasvasolujen poistoa jopa 4-6 kuukauden ajan hoidon jälkeen.

 

TARVITSENKO RAVINTOLISIÄ, RUOKAVALIOTA TAI LIIKUINTAOHJELMAA?

Sinun ei tarvitse ottaa mitään erityisiä ravintolisiä, ruokavaliota jaharjoitusohjelmaa, eli sinun ei tarvitse muuttaa elämäntapoja. Kuitenkin monet tuntevat olevansa motivoituneita huolehtimaan kehostaan ​​CoolSculpting-hoidon jälkeen. Se on ikään kuin uusi mahdollisuus. Ja siksi haluavat pitää paremmin huolta uudesta minusta!

 

MITÄ TAPAHTUU JOS PAINONI ALKAA NOUSTA?

Monet ihmiset ovat motivoituneita pysymään lähellä ihanteellista painoaan CoolSculpting-hoidon aikaansaamien tulosten jälkeen. Mutta jos rasvaa alkaa kertyä se mitä todennäköisimmin levittäytyy koko kehon alueelle, ei vain hoidetulle alueelle.

 

PALJONKO JÄÄHDYTYSKÄSITTELY MAKSAA?

CoolSculpting-hoitojen hinta vaihtelee hoidettavan alueen mukaan, tarvittavien hoitojen määrän ja lopullisten tavoitteiden mukaan. Teemme aina yksilöllisen hoitosuunnitelman sinun tavoitteittesi mukaan.

ÄR COOLSCULPTING ETT BRA ALTERNATIV FÖR MIG?

Fettreduceringsmetoden CoolSculpting är särskilt utformad för de som har oönskat fett på vissa specifika delar av kroppen. Till skillnad från viktminskningsoperationer är CoolSculpting-behandlingen inte en metod att gå ned i vikt för kraftigt överviktiga. En bra kandidat för CoolSculpting har synliga fettansamlingar på vissa ställen som de vill bli av med. Många vill ha ett icke-kirurgiskt alternativ till fettsugning.

 

HUR LÅNG ÄR VARJE BEHANDLING?  HUR MÅNGA BEHANDLINGAR KOMMER JAG BEHÖVA?

Längden på CoolSculpting-behandlingen varierar beroende på områden som behandlas 35-45 min. Antal behandlingar som behövs är individuellt och avgörs efter dina slutmål.

 

KAN COOLSCULPTING TA BORT FETT VAR SOM HELST PÅ KROPPEN?       

CoolSculpting-behandlingen är godkänd för behandling av synliga fettansamlingar under hakan, på låren, magen och höfterna, samt även BH-valkar, ryggfett och valkar under skinkorna och på överarmarna.

 

JAG TYCKER INTE OM MIN DUBBELHAKA. KAN COOLSCULPTING-BEHANDLINGEN HJÄLPA MIG ATT BLI AV MED DEN?

Ja visst! Med CoolSculpting-tekniken kan vi behandla synlig fett under hakan och konturera nacken.

Med CoolSculpting behandling för en dubbelhaka ser man resultat efter bara 1 till 2 besök.

 

VART TAR FETTET VÄGEN? ÄR RESULTATET PERMANENT?

När de behandlade fettcellerna har kristalliserats (frusits) dör de och bryts naturligt ned av kroppen och avlägsnas. När de behandlade fettcellerna väl är borta kommer de inte tillbaka.

 

HUR KÄNNS DET?

Under de första minuterna av behandlingen känns det oftast mycket kallt. Detta går snabbt över. Med vissa applikatorer kan du känna att det suger när applikator sätts på. Området domnar oftast inom 5 till 10 minuter från behandlingsstarten. Många läser, tittar på video eller tar till och med en tupplur under behandlingen. Efter behandlingen kan det hända att du känner lite stickningar när området masseras i 2 minuter. Du kan vanligtvis återgå till normala aktiviteter efter behandlingen.

 

ÄR COOLSCULPTING-BEHANDLINGEN SÄKER?

Ja, det finns mycket vetenskaplig forskning för att förklara exakt vad som gör CoolSculpting®-behandlingen säker. Fettfrysningsbehandlingen CoolSculpting är den enda av USA:s livsmedels- och läkemedelsmyndighetens godkända, icke-kirurgiska behandling där reglerad kylning används för att avlägsna envisa fettansamlingar som inte försvinner med diet och träning. CoolSculpting -metoden har över 3,5 miljoner lyckade behandlingar globalt!

 

PASSAR COOLSCULPTING-BEHANDLING TILL ALLA?

Behandlingen passar för flesta, men du bör inte bli behandlad med CoolSculpting om du lider av tex. kylallergi.

 

FINNS DET BIVERKNINGAR?

Under behandlingen kan du uppleva en känsla av lätta nyp, isande kyla, pirrande, på behandlingsområde. Dessa yttringar avtar allt eftersom området domnar. Vanliga biverkningar efter behandlingen är bland annat tillfällig rodnad, svullnad, blek hud, blånader, förhårdnader, pirrande känsla, stickningar, ömhet, och beröringskänslig hud. En känsla av svullnad bak i halsen efter behandling av området under hakan. Dessa biverkningar är tillfälliga och försvinner i allmänhet inom några dagar upp till några veckor. Även om detta är sällsynt kan vissa biverkningar förekomma.

 

KAN JAG ÅTERGÅ TILL NORMALA AKTIVITETER EFTER BEHANDLINGEN?

Ja, det kan du. CoolSculpting-behandlingen görs helt utan kirurgiska ingrepp, så du kan oftast återgå till dina vanliga aktiviteter direkt.

 

JAG HAR GJORT MIN COOLSCULPTING-BEHANDLING. VAD HÄNDER NU?

Vi ska boka ett uppföljningsbesök för dig för att utvärdera resultatet och diskutera om eventuella ytterligare behandlingar behövs. Försök att hålla en sund livsstil. En frisk kropp gör dig gladare. Och vi vill att du ska vara glad över dina resultat!

 

NÄR KOMMER JAG ATT SE RESULTAT?

Du kan börja se förändringar så fort som om 3 veckor efter din behandling och kommer att uppleva de mest dramatiska resultaten efter 2 månader. Din kropp fortsätter att spola ut fettceller i upp till 4 till månader efter behandling.

 

BEHÖVER JAG TA NÅGRA SÄRSKILDA KOSTTILLSKOTT ELLER FÖLJA NÅGOT STRIKT DIET- OCH MOTIONSPROGRAM?

Du behöver inte ta några särskilda kosttillskott efter din CoolSculpting-behandling. Och det är inget diet- och

motionsprogram, så du behöver inte ändra några av dina levnadsvanor. Men många känner sig mer motiverade att sköta om sin kropp efter en CoolSculpting-behandling. Det är som om de fått en chans att förvandla sig. Och därför vill de ta ännu bättre hand om sitt nya jag!

 

VAD HÄNDER OM JAG GÅR UPP I VIKT EFTER COOLSCULPTING-BEHANDLINGEN?

Många människor känner sig mer motiverade att hålla sig nära sin idealvikt när de har sett resultaten av sin CoolSculpting-behandling. Men om du går upp i vikt kan det hända att det fördelas jämnt över hela kroppen, inte bara i de behandlade områdena

 

HUR MYCKET KOSTAR COOLSCULPTING-BEHANDLINGEN?

Priset på CoolSculpting-behandlingarna varierar beroende på vilket område som ska behandlas, antal behandlingar