Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Voita 15kg herkkupaketti – Vinn 15kg godsaker KILPAILU PÄÄTTYNYT! TÄVLINGEN ÄR ÖVER!

  KILPAILU PÄÄTTYNYT! TÄVLING ÄR ÖVER! ONNITTELUT ANNIKA! GRATTIS ÅT ANNIKA!   Maxikarkista löydät laajan valikoiman suosikkiherkkuja edulliseen hintaan – vaivattomasti ja nopeasti verkosta! Toimitukset lähimpään toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin 2-4 arkipäivässä sekä kattavat maksupalvelut Paytrailin kautta takaavat sujuvan asioinnin. Lähes 1000 tuotteen valikoimasta kaikki löytävät takuulla haluamansa – juhliin, omiin herkutteluhetkiin tai lahjaksi! Tervetuloa osoitteeseen […]

 

KILPAILU PÄÄTTYNYT! TÄVLING ÄR ÖVER! ONNITTELUT ANNIKA! GRATTIS ÅT ANNIKA!

 

Maxikarkista löydät laajan valikoiman suosikkiherkkuja edulliseen hintaan – vaivattomasti ja nopeasti verkosta! Toimitukset lähimpään toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin 2-4 arkipäivässä sekä kattavat maksupalvelut Paytrailin kautta takaavat sujuvan asioinnin. Lähes 1000 tuotteen valikoimasta kaikki löytävät takuulla haluamansa – juhliin, omiin herkutteluhetkiin tai lahjaksi! Tervetuloa osoitteeseen http://maxikarkki.fi

 

Från Maxikarkki hittar du ett brett sortiment godsaker till förmånliga priser – bekvämt och snabbt från nätet! Leveranser till närmaste postkontor eller paketautomat på 2-4 vardagar och bra urval av betalningsmöjligheter via Paytrail. Ett sortiment på nästa 1000 godsaker garanterar att alla säkert hittar något passande – till festligheter, egna gottestunder eller som present! Välkommen in på http://maxikarkki.fi