Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Voita liput Lisää Löylyä festareilla Ws Areenalle! Vinn biljetter till Lisää Löylyä festivalen på Ws Arena! KILPAILU PÄÄTTYNYT! TÄVLINGEN AVSLUTAD!

Vietä kaupunkijuhannus hyvän musiikin parissa! Ws Arena järjestää jälleen Lisää Löylyä juhannusfestivaalin jolla esiintyy mm. Elias Kaskinen, Arttu Lindeman, Jonne Aaron, Elonkerjuu, Beast In Black, Stratovarius ja monia muita! Arvomme 2x lippua torstaille, 1x lipun perjantaille sekä 1x lipun lauantaille! Osallistu täyttämällä allaoleva lomake. Varför inte spendera midsommaren i staden? Ws Arena ordnar än igen […]

Vietä kaupunkijuhannus hyvän musiikin parissa! Ws Arena järjestää jälleen Lisää Löylyä juhannusfestivaalin jolla esiintyy mm. Elias Kaskinen, Arttu Lindeman, Jonne Aaron, Elonkerjuu, Beast In Black, Stratovarius ja monia muita! Arvomme 2x lippua torstaille, 1x lipun perjantaille sekä 1x lipun lauantaille! Osallistu täyttämällä allaoleva lomake.

Varför inte spendera midsommaren i staden? Ws Arena ordnar än igen midsommarfestivalen Lisää Löylyä med bl.a. Max On The Rocks, Barbe-Q-Barbies, Beast In Black och Stratovarius! Vi lottar ut 2x biljetter till torsdagen, 1x biljett till fredagen och 1x biljett till lördagen! Delta med att fylla i blanketten nedan.

More info: http://www.wsarena.fi/stage/lisaa-loylya

Mikä päivä sinua kiinnostaa eniten? Vilken dag är du mest intresserad av?

Arvomme voittajat ma 18.6 ja ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti.

Vi lottar ut vinnarna på må 18.6 och meddelar vinnarna personligen.