Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Voita liput Michael Winslow keikalle Kokkolaan/Vaasaan!! Vinn biljetter till Michael Winslow i Karleby/Vasa!! KILPAILU PÄÄTTYNYT! TÄVLINGEN AVSLUTAD!

Amerikkalainen tähtikoomikko, näyttelijä ja beatbox-artisti Michael Winslow saapuu kiertueelle Suomeen keväällä 2018. 25 suomalaista kaupunkia kattava kiertue on ylivoimaisesti suurin Suomessa järjestetty ulkomaisen stand up -koomikon esitysten sarja. Winslow vieraili Suomessa viimeksi 2016, jolloin hänet näki Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Kuopiossa yhteensä yli 3000 katsojaa. Arvomme kaksi lippua Kokkolan keikalle la 14.4  ja kaksi lippua Vaasan […]

Amerikkalainen tähtikoomikko, näyttelijä ja beatbox-artisti Michael Winslow saapuu kiertueelle Suomeen keväällä 2018. 25 suomalaista kaupunkia kattava kiertue on ylivoimaisesti suurin Suomessa järjestetty ulkomaisen stand up -koomikon esitysten sarja. Winslow vieraili Suomessa viimeksi 2016, jolloin hänet näki Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Kuopiossa yhteensä yli 3000 katsojaa.

Arvomme kaksi lippua Kokkolan keikalle la 14.4  ja kaksi lippua Vaasan keikalle su 15.4 aikaisempaan näytökseen! Osallistu täyttämällä allaoleva lomake! 

Ljudeffektsmannen från Polisskolan, Michael Winslow är på finlandsturné!

Vi lottar ut två biljetter till shown i Karleby på lö den 14.4 och två biljetter till tidigare föreställningen i Vasa på sö 15.4. Delta nu med att fylla i blanketten nedanför!

 

Arvomme voittajan ma 9.4 ja ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti!
Vi lottar ut vinnarna på må 9.4 och meddelar vinnarna personligen!