Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Voita liput Ganes musiikaaliin pe 20.4 Vaasan Ritzissä!!! KILPAILU PÄÄTTYNYT!

Arvomme kaksi lippua upeaan Ganes musikaaliin Vaasan Ritzissä pe 20.4! Täytä allaoleva lomake niin olet mukana arvonnassa! Tammikuussa 2018 Suomen Musiikkiteatterissa saa ensi-iltansa maailman ensimmäinen Ganes-musikaali. Se vie kiehtovalle matkalle Remun ja Suomen legendaarisimman rock-yhtyeen, Hurriganesin maailmaan. Musikaalin suojelijana toimii itse Remu Aaltonen. Vuonna 1971 Remu, Ile Kallio ja Cisse Häkkinen perustivat Hurriganes-yhtyeen, joka teki lähtemättömän […]

Arvomme kaksi lippua upeaan Ganes musikaaliin Vaasan Ritzissä pe 20.4! Täytä allaoleva lomake niin olet mukana arvonnassa!

Tammikuussa 2018 Suomen Musiikkiteatterissa saa ensi-iltansa maailman ensimmäinen Ganes-musikaali. Se vie kiehtovalle matkalle Remun ja Suomen legendaarisimman rock-yhtyeen, Hurriganesin maailmaan. Musikaalin suojelijana toimii itse Remu Aaltonen.

Vuonna 1971 Remu, Ile Kallio ja Cisse Häkkinen perustivat Hurriganes-yhtyeen, joka teki lähtemättömän vaikutuksen suomalaiseen rock-historiaan. Remu Aaltonen on the Great Grandfather of Rock’n Roll. Hän on ehkä persoonallisin suomalainen rock-hahmo ikinä. Musikaalissa häntä tulkitsee Swedish True Talent kilpailun voittaja, ja  Freddie Mercuryäkin esittävä loistava Dimitri Keiski.

Cisse Häkkistä esittää upea artisti ja basisti Ilari Hämäläinen. Albert Järvisen roolissa taituroi kitaravirtuoosi Erik Valkama, ja hänet nähdään myös Ile Kalliona. Managerina, vankilan opettajana, Mikko Alatalona, poliisipäällikkönä ja monissa muissa rooleissa hauskuuttavat musiikkiteatterin tähti Ari Myllyselkä ja Juha Kinnunen. Remun elämän varrella tärkeitä naishahmoja ovat olleet mm. äiti, isoäiti ja tyttöystävät. Heitä tulkitsevat mm. Elisa ja Sonja Lairikko. Musikaalissa nähdään välähdyksiä myös Remun värikkäästä lapsuudesta.

Musikaalissa kuullaan kaikki Hurriganesin parhaimmat hitit, Get Onesta My Only Oneen ja Hot Wheelsistä Bourbon Streetiin. Tämä vauhdikas rock-musikaali ei takuulla jätä ketään kylmäksi, sillä saavuttihan Hurriganes alusta alkaen mainetta hurjalla ja energisellä lavaesiintymisellään, jollaista ei oltu aikaisemmin Suomessa koettu! Esitys on kunnon show, jossa vauhtia pitävät myös upeat tanssijat pukuineen.

 

Arvomme voittajan ke 18.4 ja ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti