Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Voita SeAMK-olkalaukkusetti! KILPAILU PÄÄTTYNYT!

Osallistu ja voita itsellesi kevyt  huopaolkalaukku, puuvillapipo ja näytönpuhdistuskortti. Arvomme kolmelle onnekkaalle  SeAMKin olkalaukkusetin. Täytä alla oleva lomake, niin olet mukana arvonnassa.   Tiesitkö, että SeAMKissa voi opiskella kuudella eri koulutusalalla ja suorittaa tutkinnon lähes 30 tutkinto-ohjelmassa? Näistä kolme on englanninkielistä. Lisäksi SeAMKilla on useita kansainvälisiä kaksoistutkinto-ohjelmia. SeAMKissa on noin 4800 opiskelijaa, joista noin 10 […]

Osallistu ja voita itsellesi kevyt  huopaolkalaukku, puuvillapipo ja näytönpuhdistuskortti. Arvomme kolmelle onnekkaalle  SeAMKin olkalaukkusetin.

Täytä alla oleva lomake, niin olet mukana arvonnassa.

 

Tiesitkö, että SeAMKissa voi opiskella kuudella eri koulutusalalla ja suorittaa tutkinnon lähes 30 tutkinto-ohjelmassa? Näistä kolme on englanninkielistä. Lisäksi SeAMKilla on useita kansainvälisiä kaksoistutkinto-ohjelmia.

SeAMKissa on noin 4800 opiskelijaa, joista noin 10 % on kansainvälisiä opiskelijoita. Korkeakoulu on vahvasti mukana sekä alueellisessa, valtakunnallisessa että kansainvälisessä tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotyössä.

Seinäjoki University of Applied Sciences (SeAMK) is a multidisciplinary institution of higher education and an efficient actor in education and research, development and innovation (RDI).

SeAMK has 4800 students, of which about 10 % are international students.

The educational offer consists of nearly 30 degree programmes and three of them are totally taught in English. Also double degree programmes are available in the fields of technology and business.

https://www.seamk.fi/

 

Kilpailuaika 27.3.2018 klo 23.59 asti.