Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Foodz Corner kilpailu/tävling! KILPAILU PÄÄTTYNYT! TÄVLINGEN ÄR ÖVER!

KILPAILU PÄÄTTYNYT! TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Miksei lounasta voisi syödä myös viikonloppuna? Osallistu kilpailuun ja voita lauantailounas kahdelle kivihaan helmessä Foodz Cornerissa! Arvomme kolme kappaletta kahden hengen lauantailounasta. Täytä allaoleva lomake ja olet mukana arvonnassa! Varför skulle lunch inte kunna ätas också på veckoslutet? Delta i tävlingen och vinn en lördagslunch för två i stenhagas pärla […]

KILPAILU PÄÄTTYNYT! TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Miksei lounasta voisi syödä myös viikonloppuna? Osallistu kilpailuun ja voita lauantailounas kahdelle kivihaan helmessä Foodz Cornerissa! Arvomme kolme kappaletta kahden hengen lauantailounasta. Täytä allaoleva lomake ja olet mukana arvonnassa!

Varför skulle lunch inte kunna ätas också på veckoslutet? Delta i tävlingen och vinn en lördagslunch för två i stenhagas pärla Foodz Corner! Vi lottar ut tre presentkort för lördags lunch åt två pers. Fyll i blanketen nedan så är du med i tävlingen!

 

Arvomme voittajat perjantaina 9.2 ja ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti!

Vi lottar ut vinnarna på fredagen den 9.2 och meddelar vinnarna personligt!