Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

KILPAILU PÄÄTTYNYT! TÄVLINGEN ÄR ÖVER!

KILPAILU PÄÄTTYNYT! TÄVLINGEN ÄR ÖVER! Onnittelut/Grattis: Mats, Britta & Anita! Tropiclandia avaa jälleen huoltoviikon jälkeen ovensa huomenna la 13.1, jonka kunniaksi arvomme jälleen huikean määrän uimalippuja! Vastaa alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana arvonnassa jossa voit voittaa 10xlipun sarjalippupaketin! Arvomme yhteensä 3 x 10 lipun paketteja! Tropiclandia öppnas igen imorgon lö 13.1 efter serviceveckan och […]

KILPAILU PÄÄTTYNYT! TÄVLINGEN ÄR ÖVER!

Onnittelut/Grattis: Mats, Britta & Anita!

Tropiclandia avaa jälleen huoltoviikon jälkeen ovensa huomenna la 13.1, jonka kunniaksi arvomme jälleen huikean määrän uimalippuja! Vastaa alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana arvonnassa jossa voit voittaa 10xlipun sarjalippupaketin! Arvomme yhteensä 3 x 10 lipun paketteja!

Tropiclandia öppnas igen imorgon lö 13.1 efter serviceveckan och vi hyllar det med att lotta ut en stor mängd biljetter till vattenparken! Svara i enkäten nedanför så är du med i tävlingen och kan vinna ett 10xbiljett seriebiljettpaket! Vi lottar ut allt som allt 3 x 10 biljetters paket!