Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Mozart Requiem KILPAILU PÄÄTTYNYT! TÄVLINGEN ÄR ÖVER!

  KILPAILU PÄÄTTYNYT! TÄVLINGEN ÄR ÖVER!   Mozartin tunnetusta Requiemista uniikki versio Vaasan Oopperaviikoille 2018. Vaasan Oopperaviikoilla kuullaan ja ennen kaikkea nähdään Wolfgang Amadeus Mozartin säveltämästä Requiem-teoksesta ainutlaatuinen kokonaistaideteosversio jossa musiikki yhdistyy liikkeeseen ja valoihin sekä Tomas Tranströmerin runoihin. 11.1. ja 12.1.2018 klo 20.00 Vaasan kirkossa En unik version av Mozarts Requiem framförs under Vasa […]

 

KILPAILU PÄÄTTYNYT!
TÄVLINGEN ÄR ÖVER!

 

Mozartin tunnetusta Requiemista uniikki versio Vaasan Oopperaviikoille 2018.

Vaasan Oopperaviikoilla kuullaan ja ennen kaikkea nähdään Wolfgang Amadeus Mozartin säveltämästä Requiem-teoksesta ainutlaatuinen kokonaistaideteosversio jossa musiikki yhdistyy liikkeeseen ja valoihin sekä Tomas Tranströmerin runoihin.

11.1. ja 12.1.2018 klo 20.00 Vaasan kirkossa


En unik version av Mozarts Requiem framförs under Vasa Operaveckor 2018.

Under Vasa Operaveckor 2018 kommer Vasa Opera att bjuda på ett unikt allkonstverk, Mozarts Requiem. Det framförs i samarbete med Pori Dance Company och som regissör och koreograf fungerar Jorma Uotinen. Verket förenar musik med dans, ljuskonst och dikter av Tomas Tranströmer.

11.1. ja 12.1.2018 kl 20.00 i Vasa kyrka.

MINÄ VUONNA MOZART SYNTYI?
VILKET ÅR FÖDDES MOZART?

Oikea vastaus/Rätt svar : 1756