Vaasa: 105,8 MHz Vaasanseutu: 99,5 MHz Suupohja: 97,7 MHz Kokkola: 100,3 MHz

The Madonna Story KILPAILU/TÄVLING!!!

KILPAILU PÄÄTTYNYT! TÄVLINGEN AVSLUTAD!  MADONNAN SUOSIKKIBIISEINÄ ILMOITETTIIN PALJON MM. MATERIAL GIRLIÄ JA LA ISLA BONITAA! SOM FAVORITER NÄMNDES BL.A. MATERIAL GIRL OCH LA ISLA BONITA! ONNITTELUT/GRATTIS: MIKAEL, ANNUKKA, ILARI, PAULIINA&KATJA! Vaasan Sport ylpeänä esittää maailman parhaimman Madonna tribuutin Vaasan jäähalilla 13.4.2018! Material Girl – The Madonna Story on showkonsertti, missä tehdään matka Madonnan vaiherikkaaseen elämään ja […]

KILPAILU PÄÄTTYNYT! TÄVLINGEN AVSLUTAD! 

MADONNAN SUOSIKKIBIISEINÄ ILMOITETTIIN PALJON MM. MATERIAL GIRLIÄ JA LA ISLA BONITAA!
SOM FAVORITER NÄMNDES BL.A. MATERIAL GIRL OCH LA ISLA BONITA!

ONNITTELUT/GRATTIS: MIKAEL, ANNUKKA, ILARI, PAULIINA&KATJA!


Vaasan Sport ylpeänä esittää maailman parhaimman Madonna tribuutin Vaasan jäähalilla 13.4.2018! Material Girl – The Madonna Story on showkonsertti, missä tehdään matka Madonnan vaiherikkaaseen elämään ja uskomattomaan musiikkiin.

Arvomme nyt 5×2 lippua kyseiselle keikalle! Osallistu täyttämällä allaoleva lomake!

Vaasan Sport presenterar världens bästa Madonna tribute i Vasa ishall den 13.4.2018! Material Girl – The Madonna Story är en showkonsert som för dig på en resa genom Madonnas varierande och intresserande liv samt hennes otroliga musikaliska förmåga.

Vi lottar ut 5×2 biljetter till shown! Delta nu med att fylla i blanketen under!

 

Arvonnan suoritamme perjantaina 2.2.2018 ja ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti joten täytä tiedot tarkkaan!
Vi lottar ut vinnarna på fredagen 2.2.2018 och meddelar vinnarna personligen så fyll i blanketen grundligt!