Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Voita Brothers dvd

BRTOHERS KISA ON RATKENNUT. DVD:N VOITTIVAT SUSANNE LUND JA MATTI TAMMINEN. ONNEA. Radio Vaasa ja Future Film järjestävät kilpailun, jossa voit voittaa Brothers dvd-levyn. Natalie Portman on naispääosassa Brothers-elokuvassa. Missä Luc Bessonin ohjaamassa elokuvassa Portman teki debyyttinsä vuonna 1994? Lähetä vastauksesi, nimesi ja puhelinnumerosi shoutboxin kautta. Kino-ohjelmassa 28.5. klo 13.30 arvomme kaksi Brothers dvd:tä. Onnea kilpailuun. […]

BRTOHERS KISA ON RATKENNUT. DVD:N VOITTIVAT SUSANNE LUND JA MATTI TAMMINEN. ONNEA.

Radio Vaasa ja Future Film järjestävät kilpailun, jossa voit voittaa Brothers dvd-levyn. Natalie Portman on naispääosassa Brothers-elokuvassa. Missä Luc Bessonin ohjaamassa elokuvassa Portman teki debyyttinsä vuonna 1994? Lähetä vastauksesi, nimesi ja puhelinnumerosi shoutboxin kautta. Kino-ohjelmassa 28.5. klo 13.30 arvomme kaksi Brothers dvd:tä. Onnea kilpailuun.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8Z6glSQ44U8[/youtube]BROTHERS TÄVLINGEN ÄR AVGJORT. DET RÄTTA SVARET ÄR LEON. SUSANNE LUND OCH MATTI TAMMINEN VANN BROTHERS DVD:N. GRATTIS.

Radio Vasa och Future Film fortsätter med en tävling, där du kan vinna en Brothers dvd. Natalie Portman spelar en av huvudrollerna i Brothers-filmen. I vilken Luc Besson film debuterade Natalie Portman år 1994. Skicka svaret, ditt namn och telefonnummer via shoutboxen. Vi lottar ut två Brothers dvd:n i Kino-programmet 28.5. kl. 13.30. Lycka till.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8Z6glSQ44U8[/youtube]