Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Äggboden har varit en succé

Björn Haga från Haga Gårdspackeri intervjuas av Herman Hagnäs.

Äggboden finns idag på 3 ställen i Österbotten, i Stenhaga bredvid Plantagen, i Sundom bredvid gymmet och vid Haga gårdspackeri i Närpes och har omkring 1000 kunder. Konceptet går ut på att du med din smart telefon via en intenet sida kan välja mängd, betala och sedan får du en kod som öppnar dörren till Äggboden.

Huippusuosittu Äggboden on lötänyt noin 1000 asiakasta ja löytyy tänä päivänä kolmesta osoitteesta ympäri Pohjanmaata, Vaasassa Kivihaassa Plantagenin vieressä, Sundomissa kuntosalin vieressä sekä Närpiöstä pihakaupasta. ”Munapuoti” toimii niin sanotusti älypuhelimen avulla. Nettisivuilta löytyy linkki jonka kautta saat valita määrän ja maksaa, sen jälkeen saat pääsykoodin puotiin.

Björn Haga intervjuas av Herman Hagnäs