Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Smakernas Österbotten besöker Granholms ute på Västerö i Maxmo

Redaktör Herman Hagnäs tog sig en sväng förbi fabriksbutiken på Västerö och fick en pratstund med Samuel Granholm.

Granholm ́s i Maxmo skärgård bjuder på lokalproducerade godsaker. I intervjun tillsammans med Samuel Granholm bekantar vi oss med deras breda sortiment. Fabriken tillverkar fudge, saft, gelé, björksav, glögg, smoothie även för bagerier och storkök sylt och marmelad. Sylterna och marmeladerna är tillverkade av tomater, äppel, lika skogsbär och andra ekologiskt odlade bär. Skogsbären är handplockade från de Österbottniska skogarna längs med kusten. Det bästa från naturen direkt från Maxmo skärgård.

OBS! Kom ihåg att besöka deras nya hemsida www.granholms.fi/

Granholm´s tarjoaa paikallisesti tuotettuja herkkuja. Tehdas valmistaa muun muuassa fudgea, mehua, hyytelöa, koivunmahlaa, glögiä, smoothieta sekä leipomoille ja suurkeittiöille niin hilloa kun marmelaadiakin. Hillot ja marmeladit ovat valmistettu tomaateista, omenoista, erilaisista metsämarjoista ja luomuviljelyistä marjoista. Metsämarjat ovat poimittu suoraan Pohjanmaan saariston metsistä. Luonnon parasta aatelia suoraan Maksamaan saaristosta.

PS! Muista käydä tutustumassa heidän uusiin kotisivuihin www.granholms.fi/fi/

Samuel Granholm intervjuas av Herman Hagnäs.