Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Smakernas Österbotten besöker Andreas Knips hembageri som firar 30-år i januari

I intervjun / haastattelussa Andreas Knip, harjoittelija Jaakko Karhu och arbetstagarna Jan Nykvist, Niklas Smedman. Redaktör Herman Hagnäs.

Makujen Pohjanmaa ohjelmasarjan ensimmäisessä jaksossa tänä jouluna vierailtiin Andreas Knipin kotileipomossa. Saimme tutustua leipomon kaikkiin eri vaiheisiin sekä iloiseen henkilökuntaan. Andreas Knip oli haaveillut omasta leipomosta 4-vuotiaasta asti, hänen leipomonsa täyttää 30 vuotta nyt tammikuussa.

I det första avsnittet av Smakernas Österbotten denna julsäsong fick vi bekanta oss med Andreas Knips hembageri i Kvevlax. Vi fick lära oss om tillverkningens olika skeden samt möta den mycket trevliga och glada personalen. Andreas Knip drömde om att bli bagare redan som 4-åring i mitten på 1970-talet, nu i januari fyller hans bageri 30 år.

I intervjun / haastattelussa Andreas Knip, harjoittelija Jaakko Karhu och arbetstagarna Jan Nykvist, Niklas Smedman. Redaktör Herman Hagnäs.