Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Johtajuustaito 2 – Vaikuttavuus ja ihmissuhdetaidot

Johtamisen asiantuntija Kari I. Mattila ja Radio Vaasan Cricke Nyberg jatkavat Cricken EBW-testitulosten läpikäyntiä.

Osa 1: Cricke vaikuttajana

Vaikuttajana Cricke sijoittuu EBW-asteikolla kuutosen kohdalle. Hänessä on tiettyä varovaisuutta, mutta myös tahtoa viedä asioita eteenpäin. Hän ei ole päätöksentekijänä itsevaltainen vaan ottaa myös muiden mielipiteet huomioon.

Osa 2: ihmissuhdetaidot

Toisin kuin Cricke oli itse arvioinut, hän innostuu uusista asioista melko hitaasti. Hän ei halua uhrata vanhoja, toimivia käytäntöjä vain kokeillakseen uutta. Hän tekee mieluummin hallittuja kurssinmuutoksia kuin täyskäännöksiä.

EBW-testin mukaan Cricke on erittäin empaattinen. Johtajan on hyvä nähdä ja kuulla, jos työyhteisössä voidaan huonosti, mutta toisaalta Kari Mattila kyseenalaistaa, malttaako Cricke huolehtia itsestään kaverien pyytäessä apua. Bisnesmaailmassa Cricken luottamus on joskus petetty, mutta hän haluaa silti antaa kerran mokanneille toisen mahdollisuuden.

Kuuntele ohjelmasarjan muut osat tästä linkistä.