Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz
Paula Nivukoski. Kuva Riikka Austen 2020. (Otava)

Kirjailija Paula Nivukoski Alma-opistolla

Anssi Marttisen vieraana Paula Nivukoski

Alma-opistolla, Raastuvankatu 31, on kirjailijavieraana Paula Nivukoski maanantaina 8.4. klo 18-19. Kirjailija Paula Nivukosken kirjailijavierailu keskittyy hänen kolmanteen romaaniinsa Kerran valo katoaa.

Paula Nivukoski on pohjalainen kirjailija, jonka historialliset romaanit ovat nousseet suosioon ja saaneet ylistävän vastaanoton niin kriitikoilta kuin lukijoilta. Paula Nivukoski on tuttu erityisesti kansalaisopisto Alman Kyrönmaan kurssilaisille. Hän on opettanut suosittuja luovan kirjoittamisen viikonloppukursseja sekä Laihialla että Isossakyrössä.

Paula Nivukoski on Anssi Marttisen haastattelussa.