Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz
Arja Koriseva ja Angelika Klas

Arja Koriseva ja Angelika Klas tähdittävät Vaasan kaupunginteatterin konsertteja

Sauli Perälä on Anssi Marttisen vieraana

Vaasan kaupunginteatterin ja Vaasan kaupunginorkesterin suurien tunteiden musiikkiteatterikonsertti järjestetään Romeo-näyttämöllä tammikuussa 2024.

Ainutlaatuisessa konsertissa kuullaan musiikkia tunnetuista musikaaleista ihastuttaviin operettihelmiin. Konsertissa esiintyvät Vaasan kaupunginteatterin esiintyjät, Vaasan oopperayhdistyksen kuoro, Vaasan kaupunginorkesteri sekä upeat vierailevat solistit. Torstaina 25.1. ja perjantaina 26.1. solistina vierailee valloittava viihdetaiteilija Arja Koriseva. Lauantaina 27.1. solistina vierailee karismaattinen oopperalaulaja Angelika Klas. Kaikissa konserteissa vierailee Suomen Kansallisoopperan komeaääninen oopperalaulaja Mika Nikander.

Anssi Marttinen tapasi kapellimestari Sauli Perälän.