Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

JNT – Luotettava pohjalainen – En pålitlig österbottning

Tässä podcastissa saamme tutustua JNT:hen. Mitä JNT tekee, mikä on JNT Kuitu ja miksi Pohjanmaalla tarvitaan paikallista internet-, TV-, puhe- ja IT-palvelujen tarjoajaa? I denna podd får vi lära känna JNT. Vad gör JNT, vad är JNT Fiber och varför behövs en lokal leverantör av internet-, TV-, telefoni- och IT-tjänster i Österbotten?

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

JNT toimittaa markkinoiden parhaat internet-, tv-, puhe- ja IT-palvelut. Pohjanmaa on kotimme ja toiminta-alueemme. Laajennamme seudun kuituverkkoa ja kehitämme jatkuvasti palveluja pohjalaisille sopiviksi. Olemme paikallinen, luotettava yritys, joka tarjoaa palvelua asiakkaiden ehdoilla. Tarjoamme henkilökohtaista palvelua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Anssi Marttinen tapasi JNT:n Nina Riskan (Myyntipäällikkö, kuluttujapalvelut) ja Tatu Aitoahon (Myyntipäällikkö, yrityspalvelut).

JNT levererar marknadens bästa internet-, TV-, telefoni- och IT-tjänster. Österbotten är vårt hem och vårt verksamhetsområde. Vi bygger ut fibernätet i nejden och utvecklar ständigt våra tjänster för att passa österbottningarna. Vi är ett lokalt och tryggt företag som erbjuder betjäning på kundens villkor. Det är något som våra kunder värdesätter högt. Hos oss får du personlig betjäning på svenska, finska och engelska.

Anssi Marttinen träffade JNT:s Nina Riska (Försäljningschef, konsumenttjänster) och Tatu Aitoaho (Försäljningschef, företagstjänster)

Sponsorerad Artikel