Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz
Korsholman musiikkijuhlien taiteellinen johtaja Jan-Erik Gustafsson.

Apocalyptica Korsholman musiikkijuhlille!

Jan-Erik Gustafsson intervjuas av Anssi Marttinen

Korsholman Musiikkijuhlien festivaaliohjelma on nyt julkaistu! Kesän 2023 teemana on Momentum, eli luvassa on paljon vauhtia, voimaa ja liikettä. Taiteilijoissa on mukana Musiikkijuhlien konkareita mutta myös paljon uusia nimiä, esimerkiksi Erinys-jousikvartetti ja virolainen yhtye Hortus Musicus. Mainittakoon myös Apocalyptica, joka esiintyy omassa konsertissaan Vaasan kirkossa ja tuo mukanaan aivan uudenlaista energiaa.

Anssin vieraana on taiteellinen johtaja Jan-Erik Gustafsson.

Temat för Musikfestspelen Korsholm sommaren 2023 är Momentum, ett hisnande program utlovas med mycket kraft och rörelse. Bland artisterna finns många bekanta musiker från tidigare år, men också många nya namn, som t.ex. stråkkvartetten Erinys och den estniska ensemblen Hortus Musicus. För att inte nämna Apocalyptica, som uppträder i Trefaldighetskyrkan i Vasa och ger festivalen en helt ny slags energi.

Anssi träffade konstnärliga ledare Jan-Erik Gustafsson.