Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Isossakyrössä sijaitseva Kyrö Distillery valmistaa pohjalaisittain ruisviskiä ja giniä

Kyrö Distillery on tällä kertaa kohteena kun Herman Hagnäs ja Linda Alanen seikkailee Makujen Pohjanmaa ohjelmasarjassa. Haastattelussa kuullaan Tony "Tonto" Sivula.

Isokyrön vanhassa meijerpihassa alkoi tapahtua vuonna 2014, pari vuotta ennen sitä kaveriporukka istui saunan lauteilla ja mietiskeli, että ruvetaanko valmistamaan viskiä, sen jälkeen syntyi idea Kyrö Distillerystä.

Muista myös katsoa blogi osoitteessa: sevendays.vasabladet.fi/bloggar/smakernas-osterbotten/

Tony ”Tonto” Sivula on Hermanin ja Lindan haastattelussa ja kertoo mm. tislaamon historiasta sekä viskin ja ginin valmistuksesta.

Tony ”Tonto” Sivula on Hermanin ja Lindan haastattelussa ja kertoo mm. tislaamon historiasta sekä viskin ja ginin valmistuksesta.

Kuuntele tästä podcast:

 

 

 

Yleiskatsaus
Radio Vaasa

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta voisimme tarjota kävijöille mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Verkkoselaimeen tallentuvat evästeet tunnistavat palaavat kävijät ja heidän kielensä. Lisäksi evästeet antavat meille tärkeää tietoa mm. siitä, mitkä sivut kiinnostavat kävijöitä.

Välttämättömät evästeet

Välttämättömien evästeiden tulisi aina olla käytössä, jotta voimme tallentaa toiveesi kielestä ja evästeiden asetuksista.

Analytiikka ja markkinointi

Tämä sivusto käyttää Google Analyticsia kerätäkseen tietoa sivuston käytöstä, kuten kävijöiden määrästä ja suosituimmista sivuista. Pitämällä tämän evästeen aktivoituna autat meitä parantamaan sivustoa.