Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Isossakyrössä sijaitseva Kyrö Distillery valmistaa pohjalaisittain ruisviskiä ja giniä

Kyrö Distillery on tällä kertaa kohteena kun Herman Hagnäs ja Linda Alanen seikkailee Makujen Pohjanmaa ohjelmasarjassa. Haastattelussa kuullaan Tony "Tonto" Sivula.

Isokyrön vanhassa meijerpihassa alkoi tapahtua vuonna 2014, pari vuotta ennen sitä kaveriporukka istui saunan lauteilla ja mietiskeli, että ruvetaanko valmistamaan viskiä, sen jälkeen syntyi idea Kyrö Distillerystä.

Muista myös katsoa blogi osoitteessa: sevendays.vasabladet.fi/bloggar/smakernas-osterbotten/

Tony ”Tonto” Sivula on Hermanin ja Lindan haastattelussa ja kertoo mm. tislaamon historiasta sekä viskin ja ginin valmistuksesta.

Tony ”Tonto” Sivula on Hermanin ja Lindan haastattelussa ja kertoo mm. tislaamon historiasta sekä viskin ja ginin valmistuksesta.

Kuuntele tästä podcast: