Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Radio Vaasa ehdolla tämän vuoden Radio Gaalaan

Kaupallisen radioalan merkittävimmät tekijät ja teot palkitaan joka vuotisessa RadioGaalassa. Tapahtuman palkintoehdokkaat on nyt julkaistu. Radio Vaasalle ehdokkuuksia kertyi kaikkiaan kahdessa kategoriassa. Den kommersiella radiobranschens egna Radio Gala ordnas den 31.3 för dem som utmärkt sig inom branschen. Radio Vaasa är nominerad i två olika kategorier.

Radio Vaasa on ehdolla vuoden paikallisradioksi ja Radio Vaasan Herman Hagnäs on ehdolla vuoden sisällöntekijänä tämän vuoden RadioGaalassa. Voittajat näissä kategorioissa valitsee kilpailun tuomaristo.

Radio Vaasa en ehdolla siitä syystä että olemme viime vuosina yhdessä HSS Median kanssa kasvanut ja ohjelmavirta on monipuolistunut. Uusia ohjelmia ovat mm. kaksikielinen Timeout-podcast yhdessä Vasabladetin Jona Nyströmin ja Anssi Marttisen seurassa. Ruotsinkieliset uutiset Nyheter från Vasabladet tulevat myös kaksi kertaa päivässä 16:30 ja 17:30. Ohjelmavirrassa käytämme myös Vasabladet, ÖT ja Sydin-lehtien toimituksellista materiaalia ja käännämme sen myös suomeksi. Kaksikielisyys ja monipuolisuus on ollut meidän valttikortti vuodesta 1985.

Herman Hagnäs on ehdokkaana Vuoden sisällöntekijänä siitä syystä että hän on kreatiivisuudellaan keksinyt uusia kaupallisia ohjelmasarjoja jotka ovat herättäneet mielenkiintoa niin yrityksissä kuin kuuntelijoissa. Puutarharadio yhdessä Kukkatorin kanssa, Hartmanin 160-vuotis ohjelmasarja (Hartmanin viisi sukupolvea), Koe Pohjanmaa ohjelmasarja yhdessä Rannikko-Pohjanmaan kaupunkien ja kuntien kanssa, Får jag lov, eller ska vi dansa först? (ruotsinkielinen tanssiohjelma) ja monta muuta ohjelmasarjaa.

RadioGaalan yleisöäänestys keräsi ennätysmäärä ääniä. Suomalaiset antoivat yleisöäänestyksessä peräti 130 000 ääntä suosikkiradiojuontajilleen ja radio-ohjelmille. RadioGaalassa palkitaan erikseen juontajat ja radio-ohjelmat paikallisista ja valtakunnallisista radiokanavista. Tällä kertaa Radio Vaasa ei ollut mukana ehdokkaana tässä.

RadioGaala on kutsuvierastilaisuus ja se järjestetään perjantaina 31.3. Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtumaa on mahdollista seurata ISTV:n kautta samanaikaisesti. Gaalan juontavat Kari Ketonen ja Antti Luusuaniemi. Gaalassa esiintyvät BEHM, KUUMAA ja Ressu Redford.

Katso kaikki RadioGaalan ehdokkaat TÄÄLTÄ.

Radio Vaasa pari vuotta sitten Radio Gaalassa. Vas. Satu Nieminen, Anssi Marttinen, Miia Kahila, Christer Nyberg ja Juho Autio.

Radio Vasa är nominerad som årets lokalradio och Radio Vasas Herman Hagnäs som årets innehållsskapare i årets Radio Gaala. Vinnarna i dessa kategorier väljs av en jury bestående av tävlingens domare.

Radio Vaasa är nominerad som årets lokalradio genom att vi tillsammans med vår ägare HSS Media har kunnat växa och vårt programflöde har blivit mångsidigare. Nya program är t.ex. det tvåspråkiga sportprogrammet Timeout tillsammans med Vasabladets Jona Nyström och Anssi Marttinen. Svenskspråkiga Nyheter från Vasabladet sänds också två gånger om dagen 16:30 och 17:30. I programflödet använder vi oss också av det redaktionella material som Vasabladet, ÖT och Sydin förmedlar och översätter det till finska. Tvåspråkigheten och mångfalden har varit vårt triumfkort sedan år 1985.

Herman Hagnäs är nominerad som årets innehållsskapare. Han har genom sin kreativitet hittat på och utvecklat olika kommersiella programserier som både fångat intresse hos företag och våra lyssnare. T.ex. Trädgårdsradion tillsammans med Blomtorget, Hartmans 160-åriga historia (Hartmans fem generationer), Upplev Österbotten tillsammans med städer och kommuner i Kust-Österbotten, Får jag lov, eller ska vi dansa först? (Finlandssvenskt dansbandsprogram) med flera.

Radio Gaala är till för inbjudna gäster och ordnas den 31.3 vid Mässcentrum i Helsingfors. Det går att följa med galan via ISTV. Som programledare under galan fungerar Kari Ketonen och Antti Luusuaniemi. Under årets Radio Gala uppträder också BEHM, KUUMAA ja Ressu Redford.

Alla nominerade i årets RadioGaala hittar du HÄR.