Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Nuorisolle suunnattu Walkers-auto saapuu Vaasaan

Walkers-auto nimeltä Pantteri saapui Kokkolasta Vaasaan. Auto on keskittynyt nuorisotoimintaan, kiertää tänä kesänä täällä Vaasassa ja myöhemmin myös Pietarsaaressa. Herman Hagnäs haastatteli Catarina Fjällströmin ja Roy Pietilän. Walkers bilen fortsätter sin färd från Karleby nu till Vasa. Bilen är till för ungdomarna i staden och den kommer att synas i gatubilden i sommar i både […]

Walkers-auto nimeltä Pantteri saapui Kokkolasta Vaasaan. Auto on keskittynyt nuorisotoimintaan, kiertää tänä kesänä täällä Vaasassa ja myöhemmin myös Pietarsaaressa. Herman Hagnäs haastatteli Catarina Fjällströmin ja Roy Pietilän.

Walkers bilen fortsätter sin färd från Karleby nu till Vasa. Bilen är till för ungdomarna i staden och den kommer att synas i gatubilden i sommar i både Vasa och Jakobstad. Herman Hagnäs träffade Catarina Fjällström och Roy Pietilä.

Suomeksi Catarina Fjällström.

På Svenska Roy Pietilä.