Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Sgt. Pepper`s Live! Ritzissä 31.7. & 1.8.

Beatles-konsertin taustavoimista haastattelussa ovat Paalanen, Fagerudd ja Myhr.

Vaasan kaupunginorkesteri ja Suomen eturivin muusikoista koostuva bändi tulkitsevat The Beatlesin vallankumouksellisen Sgt. Pepper´s Lonely Hearts Club Band-levyn Ritzissä Vaasassa 31.7. & 1.8.2017. Tänä vuonna 50 vuotta täyttävä albumi on paitsi The Beatlesin myös populaarimusiikin historian merkittävin julkaisu. Ainutlaatuisessa konsertissa yleisö saa nauttia levyn musiikista kokonaisuudessaan. Konsertin alkupuoliskolla kuullaan lisäksi kavalkadi muita unohtumattomia Beatles-sävelmiä.

Anssi tapasi Eero Paalasen.

Markus Fagerudd on sovittanut ”Sgt. Pepper`s”-levyn ja hän on Anssin jututettavana.

David Myhr intervjuas av Isa.