Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Psykiatrista hoitoa, bassokitaroita ja urheiluakatemiaa.

Oikein hyvää Kalevalanpäivää Radio Vaasasta! Studiossa Miia Kahila ihmettelee, miksi tälle päivälle ei ole omaa pullaa? Tänään iltapäivälähetyksessä puhutaan siitä, kuinka psykiatrista hoitoa uudistetaan Vaasan sairaanhoitopiirissä laajalla kehittämisohjelmalla. Ohjelmasta kertoo psykiatrian ylilääkäri Marja Vihervaara klo 13.30. Tom Stenback on vaasalainen bassokitaran rakentaja, joka matkustaa huomenna Lontooseen esittelemään kitaroitaan messuille. Hippi Hovi tapasi Tom Stenbackin ja […]

Oikein hyvää Kalevalanpäivää Radio Vaasasta! Studiossa Miia Kahila ihmettelee, miksi tälle päivälle ei ole omaa pullaa?

Tänään iltapäivälähetyksessä puhutaan siitä, kuinka psykiatrista hoitoa uudistetaan Vaasan sairaanhoitopiirissä laajalla kehittämisohjelmalla. Ohjelmasta kertoo psykiatrian ylilääkäri Marja Vihervaara klo 13.30.

Tom Stenback on vaasalainen bassokitaran rakentaja, joka matkustaa huomenna Lontooseen esittelemään kitaroitaan messuille. Hippi Hovi tapasi Tom Stenbackin ja tästä lisää klo 14.30.

Energinen Vaasanseutu ohjelmasarjassa puhutaan tänään Vaasanseudun Urheiluakatemiasta. Hippi Hovin vieraana on Vasekin Tj Pekka Haapanen.