Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Voita fillari

FILLARIKISA ON RATKENNUT. GRETEL HOIJAR VOITTI MADISON POLKUPYÖRÄN. ONNEA!!! Radio Vaasa sekä Vaasan Pyörä- ja Suksihuolto järjestävät kisan, jossa voit voittaa Madison polkupyörän. Kuuntele Radio Vaasaa 2.5.-6.5. ja soita heti numeroon 0700-01052, kun kuulet Freemanin kappaleen Ajetaan tandemilla. Kolme nopeinta soittaajaa pääsee perjantain 6.5. arvontaan, jossa arvotaan Madison polkupyörä. Radio Vaasa och Vasa Cyckel- och […]

FILLARIKISA ON RATKENNUT. GRETEL HOIJAR VOITTI MADISON POLKUPYÖRÄN. ONNEA!!!

Radio Vaasa sekä Vaasan Pyörä- ja Suksihuolto järjestävät kisan, jossa voit voittaa Madison polkupyörän. Kuuntele Radio Vaasaa 2.5.-6.5. ja soita heti numeroon 0700-01052, kun kuulet Freemanin kappaleen Ajetaan tandemilla. Kolme nopeinta soittaajaa pääsee perjantain 6.5. arvontaan, jossa arvotaan Madison polkupyörä. Radio Vaasa och Vasa Cyckel- och skidservice anordnar en tävling, där du kan vinna en Madison cykel. Lyssna på Radio Vasa den 2.-6.5. och ring direkt på nummer 0700-01052, då du hör Freemans låt Ajetaan Tandemilla. Dom tre snabbaste kommer med i fredagen den 6.5. utlottning, där det utlottas en Madison cyckel.