Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Voita skootteri

  Radio Vaasa ja Traktorihuolto C. Eklund järjestävät kesäkisan, jossa voit voittaa Keeway El Flash skootterin.Kuuntele siis Radio Vaasaa ja ehkä juuri sinä voitat skootterin.  Skootterikilpailu  alkaa maanantaina 6.6.Radio Vasa och Traktorservice C. Eklund presenterar årets moposkoter-tävling. Lyssna på Radio Vasa och delta i tävlingen som startar måndagen den 6. juni. Kanske just du vinner Keeway […]

 

Radio Vaasa ja Traktorihuolto C. Eklund järjestävät kesäkisan, jossa voit voittaa Keeway El Flash skootterin.Kuuntele siis Radio Vaasaa ja ehkä juuri sinä voitat skootterin.

 Skootterikilpailu  alkaa maanantaina 6.6.Radio Vasa och Traktorservice C. Eklund presenterar årets moposkoter-tävling. Lyssna på Radio Vasa och delta i tävlingen som startar måndagen den 6. juni. Kanske just du vinner Keeway El Flash skoter.