Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Voita vapaalippu teatteriin

Radio Vaasan kisassa voit voittaa 2 hengen lippupaketin Vaasan Kaupunginteatteriin. Liput ovat Ruukinkuja-näytelmän esitykseen lauantaina 19.3. klo 19.00. Kirjoita shoutboxiin nimesi ja puhelinnumerosi sekä Ruukinkuja. Näin olet mukana arvonnassa. Arvomme 10 kappaletta kahden hengen lippupakettia  torstaina 17.3.  Onnea arvontaan. RUUKINKUJA KILPAILU ON RATKENNUT. LIPPUPAKETIN VOITTIVAT: PEKKA KOSKIMAA, JAANA KOSKI, KAI NORRGRAN, SUSANNA BERGLUND, MARIANNE TIAINEN, JAANA DAHL, […]

Radio Vaasan kisassa voit voittaa 2 hengen lippupaketin Vaasan Kaupunginteatteriin. Liput ovat Ruukinkuja-näytelmän esitykseen lauantaina 19.3. klo 19.00. Kirjoita shoutboxiin nimesi ja puhelinnumerosi sekä Ruukinkuja. Näin olet mukana arvonnassa. Arvomme 10 kappaletta kahden hengen lippupakettia  torstaina 17.3.  Onnea arvontaan.

RUUKINKUJA KILPAILU ON RATKENNUT. LIPPUPAKETIN VOITTIVAT: PEKKA KOSKIMAA, JAANA KOSKI, KAI NORRGRAN, SUSANNA BERGLUND, MARIANNE TIAINEN, JAANA DAHL, JOHANNA SALMINEN, TOM LUOMA, LOTTA JÄRF JA MARKUS PESONEN. LIPUT VOI NOUTAA RADIO VAASASTA.

Kuuntele myös ohjaaja Erik Kiviniemen haastattelu.