Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Nuevas historias Kuntsilla

Kuntsin modernin taiteen museossa on esillä 15. elokuuta saakka espanjalaista nykyvalokuvaa ja videotaidetta esittelevä näyttely Nuevas historias. Samanaikaisesti Kuntsilla esitellään espanjalaista modernia taidetta. Anssi Marttinen tutustui näyttelyyn ja tapasi museonjohtaja Anne-Maj Salinin. Anne-Maj Salin intervjuas av Anssi Marttinen. Intervjun är på finska.

Kuntsin modernin taiteen museossa on esillä 15. elokuuta saakka espanjalaista nykyvalokuvaa ja videotaidetta esittelevä näyttely Nuevas historias. Samanaikaisesti Kuntsilla esitellään espanjalaista modernia taidetta. Anssi Marttinen tutustui näyttelyyn ja tapasi museonjohtaja Anne-Maj Salinin.

https://www.radiovaasa.fi/wp-content/uploads/2010/06/039B7F06.mp3Anne-Maj Salin intervjuas av Anssi Marttinen. Intervjun är på finska.