Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz
Linda Alanen ja Herman Hagnäs riemuitsee ilosta. Kuva/VBL.

Radio Vaasan kuuntelijaluvut ovat nousseet viime vuoden aikana 27%

Radio Vasas lyssnarsiffror har stigit med 27% under det gångna året.
Radio Vaasan kuuntelijaluvut ovat viime vuoden aikana noussut 27% kaikkialla rannikolla, 15 000 uniikista viikkokuuntelijasta 19 000 kuuntelijaan. Kuunteluaika on myös noussut tli 40 minuuttia päivässä, päivittäinen kuunteluaika on nykyään 2 tuntia 44 minuutta ja viime tutkimuskaudella meillä oli 2 tuntia 3 minuuttia.
– Panostus kuuluvuuteen, soittolistaan ja studiovieraisiin ympäri Pohjanmaata on näyttänyt onnistuvan.
Radio Vasas lyssnarsiffror har under det senaste året stigit med 27% längs med hela kusten, från 15 000 unika veckolyssnare till 19 000 lyssnare. Lyssningstiden har också ökat ny lyssnar man i medeltal 2 timmar och 44 minuter per dag istället för 2 timmar och 3 minuter.
– Genom satsningar på hörbarheten, spellistan och genom gäster från hela Österbotten har Radio Vasa fått fler lyssnare – och dessutom lyssnar de längre än tidigare.