Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz
Ylärivissä: Panu Raipia (ohjaaja), Miia Kahila (Radio Vaasa), Anssi Marttinen (Radio Vaasa). Alarivi: Jarno Jokinen (Jussi), Tuija Ernamo (äiti), Tom Lindholm (isä), Maiju Jokinen (Jonna) ja Vilppu Eleinen (Junnu).

Kyllä isä osaa-elokuva keräsi pääsiäisenä jättiyleisön!

Anssi Marttinen tapasi Tom Lindholmin ja Panu Raipian.

Kyllä isä osaa -elokuva keräsi pääsiäisenä 76 000 katsojaa.
Kyllä isä osaa -elokuvassa nähdään TV-sarjan alkuperäiset hahmot ja niiden näyttelijät eli Tom Lindholm (isä), Tuija Ernamo (äiti), Maiju Jokinen (Jonna) ja Jarno Jokinen (Jussi). Vanhojen tuttujen hahmojen lisäksi perheessä on myös uuden sukupolven edustaja, sillä Jonnan poikaa Junnua näyttelee Vilppu Eleinen.
Elokuvan on ohjannut Panu Raipia.

Anssi Marttisen haastattelussa on isää esittävä Tom Lindholm, joka kertoo elokuvan lisäksi myös vuosistaan Vaasassa.

Ohjaaja Panu Raipia on myös Anssi Marttisen vieraana.