Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz
Kuvassa:Juha Lagström KUVA: Matti Raivio/Masarazzi

Kateus on Juha Lagströmin laulun aiheena!

Anssi Marttisen vieraana on Juha Lagström
Juha Lagström julkaisi 8.maaliskuuta kappaleen Kateus, jonka sovitustyössä on ollut mukana mm. Jarkko Martikainen. Kappale on nimestään huolimatta hauska discorallatus sellaisesta hyväntahtoisesta kateudesta kun joku hyvä ystävä pärjää kaikessa mitä tekee – eikä hänelle tietysti mitään muuta toivoisikaan.
Juha Lagström on lapualaislähtöinen Helsingissä asuva laulaja-lauluntekijä-näyttelijä ja taidealan yrittäjä. Hänet tunnetaan Elonkerjuun aiempana solistina, näyttelijänä sekä sävellyksestään Lapua 1976-elokuvan soundtrackille. Hän julkaisi lokakuussa 2022 ensimmäisen sooloalbuminsa Lapsista kolmas ja valmistelee parhaillaan toista sooloalbumia, joka kantaa nimeä Punainen pohjalainen.