Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz
Tom Westermark, styrelseordförande för HSS Media Ab, Peter Wolodarski, affärsområdeschef och chefredaktör för Dagens Nyheter och Stefan Wikman, ordförande för Harry Schaumans Stiftelse. Bild: Linus Lindholm

Bonnier News köper HSS Media/Bonnier News ostaa HSS Median

Herman Hagnäs träffade Peter Wolodarski och Stefan Wikman.

Svenska Bonnier News köper den österbottniska mediekoncernen HSS Media med Radio Vaasa, tidningarna Vasabladet, Österbottens Tidning och Syd-Österbotten samt marknadsföringsbyrån Seger Marketing. Bonnier News är Sveriges ledande nyhetsaktör och Nordens största mediekoncern. Bland koncernens över 200 varumärken finns tidningar som Dagens Nyheter, Expressen och Dagens Industri.

Ruotsalainen Bonnier News ostaa mediakonserni HSS Median, johon kuuluvat Radio Vaasa, Vasabladet, Österbottens Tidning, Syd-Österbotten sekä Seger Marketing.

Chefredaktör för Dagens Nyheter Peter Wolodarski intervjuas av Herman Hagnäs.

Stefan Wikman styrelseordförande i Harry Schaumans Stiftelse intervjuas av Herman Hagnäs.