Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz
Kuvassa: Jaska Prepula

Big Creek Slim ja Jaska Prepula SKYlla 14. lokakuuta

Anssi Marttisen vieraana Jaska Prepula

Big Creek Slim, syntymänimeltään Marc Koldkjaer Rune, on tanskalainen bluesartisti, joka on suorastaan sensaatiomaisesti noussut Euroopan blueskartalle. Hänen autenttinen ja raaka laulusoundinsa ja kitaransoittotyylinsä hakevat vertaistaan nykypäivän bluesmaailmassa. Big Creek Slim on valittu useasti Tanskan parhaaksi bluesartistiksi, ja myös hänen useat levytyksensä ovat saaneet tunnustusta aina amerikkalaisia bluesmedioita myöten.

SKYlla lauantaina 14. lokakuuta Slim esiintyy duo-kokoonpanolla, jossa hänellä on seuranaan pitkäaikainen soittotoverinsa basisti Jaska Prepula, joka tunnetaan Tomi Leino Trion riveistä. Big Creek Slim ja Jaska Prepula esiintyvät SKYlla 14.10. kahteen otteeseen klo 18.00 ja 21.00.

Jaska Prepula on Anssi Marttisen haastattelussa.