Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Jannika B:n uudessa kappaleessa yksi säkeistö on toisella kotimaisella

Jannika B intervjuas av Herman Hagnäs.

Perhe elämän keskellä oleva artisti Jannika B on julkaissut uuden kappaleen nimeltään ”Paras Osa”, idea kappaleeseen on tullut hänen lapsistaan. Kappaleessa on myös yksi säkeistö hänen äidinkielellään eli ruotsiksi. Jannika B esiintyy lauantaina 26. elokuuta Kokkolan Venetsialaisissa.

Artisten Jannika B är mitt uppe i familjelivet och idén till nya låten ”Paras Osa” kommer från hennes barn. Hon sjunger också en vers på svenska som är hennes modersmål. I början av karriären gjorde hon också några singlar på svenska men efter det har fokus varit på finsk popmusik.

Jannika B on Herman Hagnäsin haastattelussa.