Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz
KMJ - Elina Vähälä. Kuvaaja: Elina Simonen

Elina Vähälä esiintyy Korsholman Musiikkijuhlien avajaiskonsertissa!

Elina Vähälä on Anssin vieraana.

Viulisti Elina Vähälä kuuluu kotimaisten instrumentalistiemme kirkkaimpaan kansainväliseen kärkikaartiin. Hänen sointinsa ja virtuositeettinsa ovat valloittaneet musiikkikriitikoita ympäri maailmaa ja hänen soittoaan on kutsuttu häikäiseväksi, herkäksi ja nerokkaaksi. Maineensa valovoimaisena ja poikkeuksellisen monipuolisena muusikkona Vähälä on ansainnut laaja-alaisella repertuaarillaan, joka kattaa konserttoja ja kamarimusiikkia barokista nykypäivään. Elina Vähälä esiintyy Korsholman Musiikkijuhlilla useassa konsertissa mm. avajaiskonsertissa keskiviikkona 26. heinäkuuta.

Anssi tapasi Elina Vähälän.