Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz
Anssi Marttinen & Jona Nyström

Daniel Håkans latoi hattutempun!

Huuhkajat nappasi kaksi tärkeää karsintavoitto lyötyään Slovenian ja San Marinon. Jälkimmäisen ottelun sankariksi nousi vaasalaislähtöinen Daniel Håkans, joka teki hattutempun. Timeout-podcastissa Anssi Marttinen (Radio Vaasa) ja Jona Nyström (Vasabladet) keskustelevat myös mielenkiintoisista cup-otteluista. Tvåspråkigt program. Timeout-podcast jää kesätauolle ja palaa eetteriin elokuun alussa.  

Huuhkajat nappasi kaksi tärkeää karsintavoitto lyötyään Slovenian ja San Marinon. Jälkimmäisen ottelun sankariksi nousi vaasalaislähtöinen Daniel Håkans, joka teki hattutempun. Timeout-podcastissa Anssi Marttinen (Radio Vaasa) ja Jona Nyström (Vasabladet) keskustelevat myös mielenkiintoisista cup-otteluista.

Tvåspråkigt program.

Timeout-podcast jää kesätauolle ja palaa eetteriin elokuun alussa.