Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz
Kuvassa: Sandra Marins ja Aku Siik

Graffitilandia avaa uusissa tiloissa!

Anssin vieraina Sandra Marins ja Aku Siik

Wasa Graffitilandiassa on muuttanut uusiin tiloihin Opistokadulle radan varteen. Graffitilandiassa on tähän mennessä käynyt noin 30  taiteilijaa ja n. 20 on vielä tulossa. Taiteilijoita on Suomen lisäksi Ranskasta, Italiasta, Iso-Britanniasta ja Ruotsista. Seinäjoki Graffitilandia avataan toista kertaa. Näyttelytilaa on laajennettu uudella sisätilalla sekä piha-alueella. Taiteilijoita on sielläkin käynyt n. 30 ja 15 vielä tulossa. Wasa Graffitilandia avautuu 20.6. ja Seinäjoki 21.6. Wasa Graffitilandian sisätiloihin on rakenteilla esim. musalava ja Graffitilandia haluaa vahvistaa asemaansa tapahtumien tarjoajana. Ensimmäinen tapahtuma uusissa tiloissa on jo avajaisviikonloppuna, kun kansainvälisen graffititapahtuma Meeting Of Stylesin järjestetään Wasa Graffitilandian ulkotiloissa. Meeting of Styles on kansainvälinen, vuodesta 1997 järjestetty, arvostettu tapahtuma jossa maalaajat ympäri maailman kokoontuvat maalaamaan. Erityisvieraana on pitkän linjan maalaaja Bates Tanskasta. Viikonlopun aikana kuullaan myös live-keikkoja ja tiskijukkia. Tapahtuma on sallittu ja ilmainen.

Anssi tapasi Aku Siikin ja Sandra Marinsin.