Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Kiinnostaako Espanjan lämmössä asuminen?

Skandiamäklarna yrityksen kiinteistövälittäjät Jacob Strömberg ja Nikolai Mattila kävivät Radio Vaasan studiolla.

Jacob Strömberg Pietarsaaresta ja Nikolai Mattila Kokkolasta työskentelevät kumpikin ruotsalaisessa Skandiamäklarna kiinteistövälitysyrityksessä Espanjan aurinkorannikolla. Ensimmäisen vuoden he työskentelivät Fuengirolan toimistossa, mutta nyt molemmat ovat siirtyneet Marbellan toimistoon.

SkandiaMäklarna aloitti vuonna 1980 toimistolla Östermalmissa Tukholmassa. Ajatuksena oli tarjota laadukkaampia palveluita kuin muut alan toimijat. Nykyään SkandiaMäklarna on yksi Ruotsin suurimmista kiinteistönvälitysyrityksistä, jolla on noin 550 työntekijää 110:ssä toimipisteessä. Yritys välittää yksityistä majoitusta, huvilat, asunnot ja loma-asunnot sekä liikekiinteistöt, uudistuotanto, kiinteistöt ja maatilat.

Espanjan aurinko rannikkoa tunnetaan miellyttävästä ilmastostaan ​​ympäri vuoden, monista rannoistaan ​​ja turistitiheistä lomakohteistaan. Täältä löydät kaiken sekä matkailijoille että ympärivuotisille asukkaille.

Nykyään on hyvin yleistä, että pohjoismaalaiset valitsevat elämän auringossa, täällä on myös lapsiperheille mahdollisuus valita lapsilleen suomalainen tai ruotsinkielinen koulu.

Jacob ja Nikolai auttavat juuri sinua löytämään täydellisen kodin Espanjan aurinko rannikolta!

Asuntovälittäjä Jacob Strömberg
+34 675 279 408
jacob.stromberg@skandiamaklarna.com
https://www.instagram.com/jacob.stromberg/

Asuntovälittäjä Nikolai Mattila
+34 604 37 24 38
nikolai.mattila@skandiamaklarna.com
https://www.instagram.com/nikolaimattila/

Podcast – Suomeksi. Toimittajana Herman Hagnäs.

Podcast – På svenska. Redaktör Herman Hagnäs.