Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

2.12 @ Ritz The Old Time Rockers – Rocking around the christmas tree vol. 6

KG Wigren, Mauri Lagerström & Charles Plogman intervjuas av Herman Hagnäs.

Det är redan för sjätte gängen som The Old Time Rockers skruvar upp den rätta julstämningen med sin julkonsert den 2.12 på Ritz. Man har genom åren samarbetat även med ingen mindre än Matte Lagerwall från The Boppers. Förra året gästade Patrick Linman och nu står Charles Plogman i tur. Det blir bl.a. kända jullåtar med Elvis.

The Old Time Rockersien joulukonsertti järjestetään jo kuudetta kertaa Ritzissä perjantaina 2.12. Vuonna 2019 konsertissa esiintyi tähtivieraana Matte Lagerwall, joka tunnetaan ruotsalaisen The Boppers yhtyeen keulahahmona ja laulajana. Viime vuonna vierailevana solistina nähtiin Patrick Linman ja tänä vuonna lavalle nousee Iskelmä-Finlandia voittaja vuosimallia 2009 Charles Plogman. Luvassa on muun muuassa Elviksen joululauluja.

KG Wigren och Charles Plogman intervjuas av Herman Hagnäs.

Mauri Lagerström ja Charles Plogman ovat Herman Hagnäsin haastattelussa.