Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Restaurang Loftet påbörjar glassförsäljning vid Vikinga badstrand

I sommar säljer Restaurang Loftet glass från sin gula bil vid Vikinga badstrand. Tänä kesänä Ravintola Loftet myy jäätelöä keltaisesta autostaan Vikingan uimarannalla.

Restaurang Loftet är en idyllisk restaurang i Vasa centrum. Hos dem kan du avnjuta lunch antingen inomhus i en av Vasas äldsta byggnader, eller på terrassen du hittar på innergården. Förutom lunch tillverkar Restaurang Loftet även glass, och denna sommar kan man smaka på deras spännande glassmaker såsom rabarbersorbet eller lingon- och björksav vid Vikinga badstrand. Glassen säljs även i restaurangen.

 

Ravintola Loftet on idyllinen ravintola Vaasan keskustassa. Voit nauttia lounasta joko sisätiloissa yhdessä Vaasan vanhimmista rakennuksissa tai terassilla, jonka löydät sisäpihalta. Ravintola Loftet valmistaa myös jäätelöä ja tänä kesänä voit maistella mielenkiintoisia makuja kuten rapaperisorbettia tai puolukka- ja koivumahlajäätelöä Vikingan uimarannalla. Jäätelöä myydään myös ravintolassa.

Intervju med Restaurang Loftets ägare, Kenny Sundqvist:

Haastattelu Ravintola Loftetin omistajan, Kenny Sundqvistin, kanssa: