Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Potatisrebellerna heter en föreställning som har premiär på Wasa teater den 6 april

Potatisrebellerna gör premiär den 6 april på Wasa teater och det blir föreställningar under våren 2022. En lekfull pjäs på 60 minuter som humoristiskt betar av historien av vår kära rotfrukt ”Potatisen”. Regissör Agneta Lindroos samt skådespelarna Joel Forsbacka och Lina Ekblad intervjuas av Herman Hagnäs.

Potatisrebellerna gör premiär den 6 april på Wasa teater och det blir föreställningar under våren 2022. En lekfull pjäs på 60 minuter som humoristiskt betar av historien av vår kära rotfrukt ”Potatisen”.

Regissör Agneta Lindroos samt skådespelarna Joel Forsbacka och Lina Ekblad intervjuas av Herman Hagnäs.