Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Kajsa Dahlbäck och Thomas Enroth har överklagat pga. regionförvaltningsverkets senaste beslut om publika tillställningar

Kajsa Dahlbäck och Thomas Enroth intervjuas av Herman Hagnäs.

Kajsa Dahlbäck är sångerska och konstnärlig ledare för Vasa baroque festival och Thomas Enroth musiker, kompositör och företagare. Nu är gränsen nådd för dem och de har lämnat in en överklagan till förvaltningsdomstolen. Tillställningar för publik i Österbotten begränsas ännu under februari för endast 20 personer. Herman Hagnäs träffade dem på torget i Vasa.

Kajsa Dahlbäck on laulaja ja Vaasa baroque festivaalin taiteellinen johtaja. Thomas Enroth toimii muusikkona, säveltäjänä ja yrittäjänä. Nyt he ovat lähettäneet valituksen hallinto-oikeuteen, koska aluehallintovirasto on päättänyt jatkaa 20 hengen rajoituksia Pohjanmaan alueella. Herman Hagnäs tapasi kaksikon Vaasan torilla.

På svenska.

Suomeksi.