Vaasanseutu / Vasanejden: 99,5 MHz Suupohja / Syd-Österbotten: 97,7 MHz Kokkola / Karleby: 100,3 MHz

Andreas Knip drömde om att bli bagare redan som liten

Andreas Knip och Niklas Smedman intervjuas av Herman Hagnäs och Jan Nykvist intervjuas av Linda Alanen.

Makujen Pohjanmaa ohjelmasarjan viimeisessä jaksossa vierailtiin Andreas Knipin kotileipomossa. Saimme tutustua leipomon kaikkiin eri vaiheisiin sekä iloiseen henkilökuntaan. Andreas Knip oli haaveillut omasta leipomosta pienestä pitäen kohta hänen leipomonsa täyttää 30 vuotta.

I det sista avsnittet av Smakernas Österbotten fick vi bekanta oss med Andreas Knips hembageri i Kvevlax. Vi fick lära oss om tillverkningens olika skeden samt möta den mycket trevliga och glada personalen. Andreas Knip hade drömt om att bli bagare sedan litet barn snart fyller hans bageri 30 år.

Andreas Knip och Niklas Smedman intervjuas av Herman Hagnäs och Jan Nykvist av Linda Alanen.